Jooksmas või maskotte nunnutamas

Astusime täna läbi Männi Pargis toimunud kogupere festivalilt. Päeval oli seal lastele mingi teatrietendus, aga sel ajal magasime me Etheliga kodus veel õndsat lõunaund. Täna oli tõesti üks nendest käputäiest lõunatest, kus ma ise ka täiesti ära kustusin ja nii me koos mitu tundi jutti lihtsalt magasimegi. Plaan oli siiski kella kolmeks parki jõuda, et sugulastega koos lapsed lastejooksule saata.

Esimese satsi jooksjad olid 1-3 aastased, nii et saime kaksikutega kenasti koos joosta. Õigemini kenasti olime me stardis koos, edasi läks juba veits lappesse. Iga käänu ja teede ristumiskoha juures seisis maskott, kes lapsi õigele teele suunas ja ühtlasi jooksma ergutas, aga meie piigas lõi välja seni varjul püsinud kirglik maskotiarmastus ja finišisse jõudmisega polnud tal seekord sugugi kiiret. Oma armastust tegelaste vastu näitas ta välja IGA maskoti juures seisma jäädes, neid paitades, kallistades, nendega juttu rääkides, käest kinni jooksma kutsudes. Seda kõike samal ajal, kui teised mudilased muudkui finiši poole lidusid. Võite siis ise arvata, mitmendana Ethel oma jooksu ükskord lõpetas. Pabahhh, Eelviimasena. Olen kindel, et silmis oli tal vähemalt sama suur sära ja osalemisrõõm, kui esikoha omanikel. Finišis ootas iga lõpetajat värviraamat ja peale jooksu võis maskottidega pilte teha. Ei pea vist mainima, et meil juba enamustega jooksu käigus pildid tehtud said :D.

Edasi läks juba korralikuks diskoks ära. Lapsed lõid tantsu ja loo lõpus valisid maskotid kõikide seast välja oma lemmiku tantsija ja meie väike tantsulõvi osutus juba peale esimest lugu võidumeheks ning sai omale auhinnaks toreda 3D pusle. Eks ta pani seal mõnuga kah.

IMG_4742 (2)Oli armas näha oma pisikesi ja suuremaid sugulasi ning eks üritus isegi oli päris vahva.

Järgmiste seiklusteni!

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: