Üks meist keeras ära

Jällegi üks tähtis päev. Ethel võttis ennast täna kokku ja tegi oma esimese keeramise ära ja mul oli au olla selle tähtsa sündmuse tunnistajaks.

Ets tuli just vannist. Kuivatasin ta mõnusalt ära ja panin oma mängutekile. Seal me tavaliselt veel õhtuti natuke jutustame ja paneme tuduka selga. Oligi teine siis parasjagu seal selili, ise läksin mähkut ja tudukat tooma. Ta mehkeldas seal kuidagi nii asjalikult  omaette, et jäin teda lihtsalt vaikselt jälgima. Ja siis ma paningi tähele, et tal on väga konkreetsed kavatsused. Keeras end esmalt külili (mida ta teeb tihti), kuid siis oli näha, et sellega ta veel ei piirdu. Hakkas edasi ukerdama ja järsku oligi kõhuli nagu naksti. Siis ajas veel pea püsti ja jäi teine päris kohkunult vaatama, et mis imega ta nüüd hakkama sai. Vauu, ma olin nii uhke ta üle. Üks uus oskus jälle juures 🙂

Haarasin poole tegevuse pealt ka laualt digika, et see esimene keeramise kord üles filmida. Põhimõtteliselt saingi peale, aga kuna ta on sellel paljas nagu porgand, siis ei hakka seda siia avalikult üles panema. Kui järgmise keeramise sobivamates oludes lindile saan, siis lisan kindlasti siia juurde.

Tegelikult oli täna veel üks tore “esimene”. Tavaliselt uinub Ets õhtul tissi otsas, kuid eile sõi ta kõhu täis, siis mul tuli meelde, et tahtsin ju veel ta küüned ära lõigata ja hakkasin hoopis neid nüsima. Selle tulemusena oli ta muidugi mega ergas ja polnud magamise moodigi. Ikkagi panin ta oma voodisse, kaisuka kaissu ja teki peale. Suurte silmadega hakkas ringi vaatama ja teki äärega sahkerdama. Tundus, et tal oli täiega põnev. Tavaliselt ta selle aja peale juba hakkab protestima ja rinda nõudma, kuid täna vajus üks hetk lihtsalt tuttu ära.

Ah, kui ägedad beebid ikka on!!!

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: