Tere, me pisike! Rõõm Sinuga lõpuks kohtuda!

Teree, me pisike!

22. juuni õhtul ütlesin su issile, et tavai, nüüd on aeg sinuga kohtumiseks. Hakkasime haiglasse sõitma. Enne Pelgusse sisse minekut veel kiire viimane musipilt autos. Indrek tegelikult ei uskunud, et asjaks läheb ja oli kindel, et meid saadetakse sama targalt koju tagasi.

Aga mu sisetunne ei petnud ja tulemas sa olidki. Issi proovis ka kõikvõimalikud atribuutikad läbi. See KTG masin oli ikka jube nigel, pidi ise neid andureid seal kõhu vastu 30 mintsa pigistama, kuna muidu ei lugenud hästi.

Sündisid sa 23. juuni 2017 varahommikul kell 5:03. Oma kohalejõudmisest andsid sa märku valju nutuga, kuid kui ma su oma rinnale sain, rahunesid sa kohe. See oli parim võimalik tunne maailmas – sa olid kohal! Terve, imeilus, nii tilluke ja päris meie oma beebi, kes just oma hubasest kõhukorterist välja oli kolinud. Kaalusid sa 4155 grammi ja olid 53 cm pikk. Said hästi hakkama, mu kullake!

Oma järgmised hetked veetsid sa issi paljal kõhul teki all, kuni emmet natuke timmiti. Sünnitusjärgselt tekkinud sisemise verejooksu tõttu pea kolme liitri vere kaotamine võttis pildi ikka suht võbelema silme ees ja isegi rääkimine võttis hingeldama. Mis te koos seal teises toas seni tegite ja korda saatsite, ma täpselt ei teagi, kuid kindlasti olid need ühed olulised ja fundamentaalsed hetked teie mõlema jaoks. Sain 3 kotti vereülekannet ja olemine läks märksa paremaks, jee.

Kahe paiku saime me sisse kolida oma perepalatisse, kus veetsime kokku 3 päeva. Nii me seal siis vaikselt kulgesime. Issile õpetati lapse pesemist ja mähkimist. Minu silmi jagus ainult sinu imetlemiseks. Mulle ei tahtnud kohe üldse kohale jõuda, et see imearmas pisike ongi nüüd meie tütreke. Süüa sai (uhh, haiglatoit), magada sai, kõike sai 😀

Kelle nägu sa oled? Vot, hea küsimus. Oma kõrvad oled sa issilt pärinud, sellised natuke teravatipulised. Huulejoon äkki emmelt. Muidu oled sa küll täitsa oma nägu. Kõige armsamat nägu.

Sinuga käisid tutvust tegemas ka mõned külalised.

Enne koju lubamist tehti sulle veel viimane tehniline kontroll ja võisimegi asju kokku hakata sättima. Tundub, et arstitädidega on sul juba algusest peale hea klapp.

Tere tulemast siia ilma, me pisike! Armastame sind väga! Aeg on meie oma koju minna 🙂

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: